Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Slangerup Børnehave
Slangerup Børnehave
To piger leger med blomster ved vandet

Medarbejdere i Slangerup Børnehave

Ellen Ørnkilde, leder.
Jeg er uddannet fra Ballerup Seminarium i 1974. Efterfølgende fik jeg 3 børn som jeg valgte at passe. I 1981 blev jeg ansat i Slangerup Børnehave. Efter et "smut" i Grønland fra april 1985, hvor jeg arbejdede i en vuggestue som afdelingsleder. I 1988 vendte jeg tilbage til Slangerup Børnehave og har været her siden. I en årrække har jeg været souschef og 1. november 2008 blev jeg leder.

Charlotte Pii, pædagog. 

Jeg er gift, har 3 børn og bor i Uvelse. Jeg startede min karriere som medhjælper i en vuggestue, efterfølgende blev jeg uddannet som sygeplejeske, men vendte efter 2. barn tilbage til daginstitunionsområdet. Jeg har siden '95 arbejdet i Slangerup Børnehave, hvor jeg startede som pædagogmedhjælper. Jeg er i 2011 blevet uddannet pædagog.

Anja Brejdahl, pædagog. 

Januar 2006 blev jeg færdig med min uddannelse på Roskilde Pædagogseminarium, umiddelbart herefter blev jeg ansat i Slangerup Børnehave. Inden jeg startede på min uddannelse var jeg pædagogmedhjælper i ca. et år i en børnehave i Jyllinge. Jeg blev født i '81, er opvokset i Jyllinge, men har siden 2002 boet i Roskilde.

Hanne, pædagogmedhjælper

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Børneintra

Log på Børneintra.

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Om-Slangerup-Børnehave/Medarbejdere